Организира се поклонническо пътуване в гр. Бари (Италия) до мощите на св. Николай Чудотворец

мощи свт. Николая

Подворието на Московския и на цяла Русия Патриарх в София организира поклонническо пътуване до гр. Бари (Италия) до мощите на св. Николай Чудотворец от 16 до 19 февруари 2017 г. (четвъртък – неделя). Излитане от гр. София за гр. Бари на 16 февруари в 20:35 ч. от Терминал 1 с директен полет. Завръщане в София на 19 февруари с полет в 23:45 ч.

В програмата на поклонническото пътуване е включено участие в Божествена литургия (православна) на мощите на св. Николай Чудотворец, Всенощно бдение и Божествена литургия в Патриаршеското Подворие в гр. Бари, разглеждане на забележителностите на гр. Бари и на един от градовете в Апулия.

Цената на поклонническото пътуване е 210 евро (в тази цена не влиза стойността на самолетния билет). Стойността на поклонническото пътуване покрива нощувките със закуска в Дома на поклонника към Руското Подворие в гр. Бари, трансферите от и до летището, екскурзия до един от градовете в Апулия и заплащането за екскурзовод на български език. Самолетният билет може да бъде закупен самостоятелно, като при необходимост може да бъде оказана помощ при закупуването му и регистрацията на поклонниците.

Допълнителна информация:

  • Поклонниците са задължени да притежават необходимите документи за влизане в Италия;
  • Поклонниците на възраст до 18 години задължително трябва да са съпроводени поне от един от родителите и да имат нотариално заверено съгласие на втория родител;
  • Записването за поклонническото пътуване е до 12 февруари включително.

Телeфон за записване: 0876180267  (Нина)